C'est la vie

My child


 

Haha, hade sparat den här bilden på skrivbordet! 😛

Humor på låg nivå… I miss my child.
”You are a child”. Haha! Förlåt, vet att ni inte fattar någonting men idioten skrattade åt det en hel kväll och sen var det kört. VARJE gång sitter hon och skrattar nördigt åt sitt torra skämt. Haha!
Min idiot. Mitt barn. Min relativa. Je t’aime. ♥

Vi finns där för allt och när vi blivit ovänner så har vi känt oss helt trasiga och olyckliga. Vi har följt varandras liv och vet precis vad som gör den andra glad eller ledsen. Hon har tröstat genom föräldraskilsmässa, depression och hjärtesorg.
En finare människa kan jag inte önska i mitt liv faktiskt och det känns underligt att inte få dela min vardag här med den som jag annars delar det mesta med. Från att prata varje dag till typ 2 gånger per månad är jättekonstigt.
Tack för att du är du. Saknar dig så häääär mycket finaste kusin. När jag kommer hem ska vi ha tacoskvällar, lyxfrukostar, dansa på KB, fika i två timmar på Espresso House och tjafsa i en halvtimme på Videomix om vilken film vi ska hyra. 😉

Har ni en vän, familjemedlem, pojkvän/flickvän eller kanske kollega som ni värdesätter extra mycket? Som alltid finns där och som ni delar allting med?

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.