C'est la vie

Drygt

Jisses vilken dryg dag. Det blev inget jobb hos Lynn idag för de hade glömt lämna nycklar till mig. Efter ex antal samtal och en snäll gardien som försökta hjälpa mig så gav jag upp. Var superhungrig eftersom jag inte hunnit äta mer än en banan till frukost, och frös som tusan efter att ha stått ute länge med.

Åkte till Starbuck’s vid St Lazare, där de har mysiga soffor, och satt ett tag med en yogurt och scones. Roade mig med att titta på senaste Gossip Girl och påmindes hur mycket jag verkligen saknar mamsen och resten av familjen(avsnitt 6, säsong 3… ni fattar vad jag menar om ni sett det).
Christoph ringde tillbaka sen så jag kunde iafl gå och hämta min lön för förra veckan, men nu är jag typ pank. Förlorade mycket pengar idag och måste betala hyran för de senaste veckorna. Vilket innebär en stanna-inne-helg. Slösade bara en massa tid och pengar i onödan idag. Kunde stannat hemma och sovit ut om jag vetat detta. Och kunnat äta hemma istället för att slösa ännu mer pengar i onödan.
Kommer få leva på knäckemackor om jag ska köpa den där jackan, haha! 😛

Lägenheten jag tittade på idag var INTE bra. Det var ett rum i en tvåa på typ 30 kvm och jag skulle bo med en skum 40-årig man som inte verkade ha någon som helst känsla för ordning och hygien. Eeh… I don’t think so.

Men idag ringde en annan som hyr ut ett rum i en stor lägenhet där det bor två andra. Kanske kan vara något? Ska iafl titta på det i morgon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.