Things I like

Probably the last time

Lite sjukt att kunna gå med öppna skor och stumpbyxor den 22 oktober… Men det gjorde jag iafl idag. Gissar att det var sista gången jag kunde använda dessa skorna. Haha, Katie’s kommentar idag var för rolig. Hon satt och stirrade på mina skor när vi pratade innan lektionen idag.
”Sorry, I am just obsessed with your shoes… I want them!”

Hehe, you can’t have them! Måste nog vara ett av sommaren bästa köp. Och mitt första köp när jag kom till Paris… H&M. Hur knäppt är inte det?

Btw, tack för alla kommentarer på det här inlägget! Ni är för goa! Majoriteten tyckte att jag skulle satsa på röd. Jag tror att jag bestämt mig nu efter att ha provat de båda en gång till efter jobbet idag.
Vilken det blir? You will see. 😉

Föresten kom jag på att jag har 6 jackor just nu. How the hell did that happen!? Och så ska jag köpa en till, haha! OMG… tur att pappa och Ewa är i Spanien nu så de inte kan läsa detta. Då hade de skakat uppgivet på huvudet och undra när jag någonsin ska lära mig att spendera mina pengar på ett vettigt sätt.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.