C'est la vie

Sunny

Vilken härlig dag det varit idag. Sol, sol och sol säger jag bara! Och riktigt milt och ”varmt”. Nog runt 15-16 grader hela dagen. Helt underbart!
Efter skolan hängde jag med några av mina klasskompisar till Starbuck’s där vi satt någon timme och pratade om allt möjligt. Riktigt trevligt att lära känna dem lite mer. Dione är från Skottland och hon hade sin kompis här på besök. Det var liite svårt att förstå vad de sa ibland. Förstod typ 10 % av vad hennes kompis sa. Haha! Nickade och log medans jag inom mig satt som ett frågetecken och undrade ”vad fan säger han?!”.  

Sen fick jag en lättande nyhet idag som tog bort den stora feta stenklumpen som vilat på mina axlar. Skönt!
På lördag ska jag flytta och världens bästa Iryna ska hjälpa mig med det. Hur gulligt är inte det? Fina vänner har jag, både här och hemma. 🙂

Nu har jag nästan packat klart och ska lägga mig och försöka somna. Med lite tur får jag sova åtminståne 6-6 ½ timmar i natt.
Tur att jag bara ska jobba sådär 10 timmar i morgon…

Söndag Christine, på söndag får du andas, äta och sova.

0 kommentarer

  • Karin

    Ja, du har helt rätt i det du skrev! Jo, Nice är ju säkert optimalt på sommaren. Men å andra sidan blir det varmt där ganska tidigt och det gör mig inte så mycket att det inte är säsong, det är ju vackert där i alla fall! och förhoppningsvis kanske man kan försöka hitta något jobb och stanna kvar där över sommaren.

    Men ja, jag vet verkligen inte. Tror det blir lite svårare att hitta ett boende i Paris dessvärre. Men känner annars att det är den ultimata staden, som du säger, allt finns ju där! uteliv, shopping, sevärdheter…

    det är inte lätt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.