Shopping

My burgundy suede shoes

Det får gärna bli vår snart så att jag kan börja använda mina fina mockapumps som jag köpte på rean. 70% rea för att vara exakt. De har legat i en skolåda sedan mitten på januari och väntar på att rastas på stadens gator. Jag gillar verkligen den vinröda färgen. Klacken är dessutom tjock och stadig vilket känns stabilt för någon som inte har världens bästa balanssinne. Skorna passar tydligen bra ihop med mina blommiga byxor från Etam.

Jag tror att vi kommer ha en härlig vår och sommar ihop. Kanske kommer vi vara tillsammans ända in på hösten. Åka på resor tillsammans, gå på dejter och ta livsavgörande beslut ihop. Who knows. Jo jag vet att det bara är ett par skor men det känns rätt.

De kommer förresten från Rizzo.

Den här dagen flög iväg och den mesta av tiden har jag suttit och skrivit på datorn. Nu är jag helt slut i huvudet så jag tänker äta middag och sen lägga mig och titta på Gossip Girl. Något annat orkar inte min hjärna bearbeta längre.

Bonne nuit!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.