In the kitchen

Muddy chocolate cake

 

 

Kladdkakan jag gjorde igår blev riktigt lyckad. Den kunde varit lite kladdigare men samtidigt tycker jag inte så mycket om när den är för lös. Det var dessutom enkelt att göra men jag kommer nog investera i en form med avtagbar botten för det var inte helt lätt att ta upp bitarna ur formen utan att de gick sönder.

 

Receptet hittade jag här!

 

Nu ska jag bege mig ut en sväng. Jag har ett par ärenden att göra på stan. Om min lönecheck för ett jobb jag gjorde för en månad sedan kommit måste jag till banken och lösa in den också. Jag hoppas den ligger och väntar på mig i postlådan eftersom jag verkligen behöver de pengarna.

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.