C'est la vie

Sienna Red

 

 

God morgon måndag! Föregående vecka var lite av en kris-vecka för min del. Som tur är så har jag en pojkvän som finns där och stöttar mig. Han har varit helt super de senaste dagarna. Nu är det i alla fall ny vecka och nya tag. Jag börjar den med att måla mina naglar med ett nytt nagellack från Mavala. Jag fick det av mamma och syrran när jag var i Sverige. Färgen är riktigt fin tycker jag.

 

Jag har tagit tag i en del mail på förmiddagen, tittat på Solsidan och tackat ja till en festinbjudan. Vi har nämligen två vänner som gått ut med nyheten att de ska gifta sig och om några veckor har de en stor förlovningsfest. Det ska bli riktigt kul! 

 

Nu ska jag in i duschen. Efter det har jag en del att göra. Vi hörs lite senare!

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.