C'est la vie

Making an effort

 

 

Nu är helgen snart över och jag tycker nog att den gick lite för snabbt. Var det inte fredag för några timmar sedan bara? Det känns så i alla fall. Det har varit en ganska lugn söndag. Jag sov länge och vaknade av att C redan var uppe. När jag ropade på honom och sa att han borde komma och morgonmysa så fick jag till svar att han inte hade tid för att han ”städade och diskade”. Det händer inte så ofta direkt att han går upp tidigt en söndag för att göra hushållssysslor. Sedan gick han och handlade ingredienser till brunch, torkade lakanen på laveriet, diskade all disk och lagade bacon och äggröra (som för övrigt blev skitgod). Haha, jag älskar det! Jag älskar honom också för den delen. Trots att han röker de där äckliga cigaretterna och aldrig fäller ner toalettsitsen.

 

Nu ska jag kolla på Gossip Girl. Det bästa med att inte ha tid att kolla på sina favoritserier är att det är ett par stycken att lyxa till med när möjlighet väl finns. Om en timme blir det middag hos François. Skönt att han bor 10 minuters promenad härifrån. Killarna skulle laga till den där gäddan de fiskade igår. Själv har jag precis svängt ihop en kladdkaka till efterrätt. Jag hoppas den är god!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.