C'est la vie

Stockholms-tips?

  

Jag och C var i Stockholm tillsammans förra sommaren.

 

Planerna för idag är antagligen en kaffe hemma hos två vänner till oss efter lunch. De ska till Stockholm på semester så de ville ha lite tips från mig. Nu är ju inte jag från Stockholm men har spenderat ganska mycket tid där. Däremot vet jag mer vilka områden jag tycker om än speciella saker att hitta på eller trevliga restauranger/caféer/barer.

 

Så ni Stockholmare kanske kan ge era bästa tips? Vad kan man hitta på en kylig dag i november? 

 

Med tanke på att de är fransmän så vill de säkerligen uppleva det äkta svenska. Han är riktigt duktig på att laga mat så jag kan tänka mig att de har höga krav på restaurangerna. Det måste vara bra kvalitet!

 

 

 

0 kommentarer

 • Michaela

  Restaurang Grill rekommenderas varmt, väldigt hög standard och väldigt mysig inredning. Lunch i Gondolen är även det mycket trevligt, fantastisk utsikt och god mat. Julmarknad på Skansen är även trevligt och varför inte afternoon tea på Grand Hotel.

 • Anna

  Håller med om Gondolen. De har en fantastiskt trevlig bar också med fantastisk utsikt över stan! Saknar de Frankrike rekommenderar jag Wijnjas ost- och vinkällare eller Bergamott på Kungsholmen. F A N T A S T I S K T!

 • Elin

  Fika på Vete-katten!!! Dom gör sin varma choklad från små små chokladbitar som får smälta i mjölken. Och tokigt charmigt och mysigt och gott! Hembakt och myspys!

 • Jasmine

  Kul! Och mycket avis på dom är jag må jag erkänna;-) Mina bästa tips: Vid Odenplan ligger 100 åriga "tennstopet" som är en superhärlig restaurang med typisk husmanskost, genuin inredning och alltid lika trevlig personal! Sedan Magnus Ladulås i gamla stan som också den endast serverar husmanskost och har en av restaurangdelarna i en källare med stenmurar. Jättemysigt!=) En tur ut till vackra Drottningholms slott, gå en visning eller endast strosa runt i den fina slottsparken som sägs ha ritats upp INNAN Versailles ( skryt om det;-) )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.