C'est la vie

Äntligen Hemma

 

 

Christophe har varit och fiskat hela dagen med några kompisar och skickade mig ett mms tidigare där han höll i en stor gädda, haha. Eftersom jag inte känner för att ställa mig och rensa fisk till middagen blir det dock någonting annat att äta. C skulle komma hem vid åtta så jag ska laga potatisgratäng med kyckling och ugnsstekta grönsaker. Efter en vecka med sena utekvällar och för lite sömn så väljer jag att stanna hemma i värmen ikväll. Film, pussar och glass är vad jag längtar efter just nu. Först blir det ett avsnitt Gossip Girl innan jag börjar med maten.

 

Igår kväll träffade jag förresten Linda och Emma för en snabb fika/aw efter de slutat jobbet och innan jag skulle iväg till festen. Jag fick en så söt liten tekanna med tillhörande koppar i födelsedagspresent (ja det är galet så mycket presenter jag fått!) som kommer passa bra sen i jul till glöggen.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.