Vardagslyx

Mitt i veckan

Idag kom jag iväg tidigt. Skulle träffat Janis kl 9 egentligen men hon kom på igår att hon har fransklektioner varje morgon. Så vi fick flytta vår rendez-vous en timme. Var hos henne fem över åtta med minicroissants och mini-pain au chocolats. Te och girltalk med en god vän… kan man få en bättre start på dagen? Sen var hon sen till sin franskkurs så vi typ powerwalkade dit. Där hade vi morgonmotionen också, haha!
Gick sen till Monoprix och köpte en smart liten grej. Fick inspiration av en grej Janis gjort hemma. Gick även till Fnac och köpte en Bescherelle, det är en bok med i princip alla franska verb och dess böjningar. Har tänkt köpa en sådan länge men aldrig tagit tag i det.

Efter det gick jag till Starbuck’s vid mig och satte mig en stund med en kaffe. Planerade veckan lite, samt Stockholmsveckan. Om 3 veckor är jag där och leker med mina fina Stockholmvänner där. Ska dessutom på fest hos den här sköna bruden på lördagen… kul!

Skönt att klockan bara är knappt ett och jag redan hunnit med en massa. Varför går jag inte upp så tidigt oftare?! Nu äter jag lite lunch och efter det ska jag iväg igen för jobb. Ikväll verkar det som att jag ska bli bjuden på bio. 🙂

Hörs senare!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.