C'est la vie

Aujourd’hui


Mer ordning i den pyttelilla garderoben…


Jag har gått ner till min trivselvikt tror jag. Det känns som det för nu börjar jeansen sitta bättre igen. Nu ska jag bara bli lite mer beach 2010 friendly med slankare lår och tightare ass. Musklerna finns där under någonstans 😉


Nyttig och god lunch!


Lite mer ordning bland tallrikar och kastruller…

Idag har jag varit duktig förstår ni. Jag började dagen med att dammsuga och moppa. Dammsugaren var skittung och den skulle in i hissem ut ur hissen, upp för sista trapporna, in på rummet. Sen ner igen på samma sätt. En massa ojande och stånkande kan jag lova. Jaja, rent blev det iafl.
Sen har jag satt ihop min lilla hylla jag köpte på IKEA igår, städat garderoben, försökt få bort stoppet i duschen(vilket inte funkade.. hällde ju för f*n i halva flaskan?!), diskat och sorterat tvätten.
Och vet ni vad jag gjorde på eftermiddagen? Jag drog ut på en springrunda! Knappt så jag tror på det själv. Eeh, sist var nog i höstas någon gång. Haha! Tror ni att jag kommer ha träningsvärk i morgon? Jag tror.

Sen åt jag en nyttig lunch med. Omelett, tomater och knäckemackor med avokadomos. Mums var det.

Hur nyttig har inte jag varit idag liksom? Extremt nyttig. Hade tänkt tvätta lite kläder med, men hann inte riktigt. Får ta det på torsdag i stället.

Nu blir det pyjamas och film. Just det, måste bädda rent sängen med. I morgon ska jag vara hos Janis prick kl 9 så ska vi käka frukost och snacka skit. Vi har lite att skvallra om, hehe. Men det får inte ni veta 😉

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.