Home Sweet Home,  Shopping

Min nya coola och snygga högtalare

Ännu en natt med dålig sömn. Jag började titta på A Star is Born igår och sedan låg jag och tanke-nynnade på den här låten tills jag höll på att bli tokig. Hur kan en låt fastna så mycket på hjärnan att det inte går att somna för att den rullar på repeat i huvudet om och om igen? Jag har så mycket tankar i huvudet just nu att det känns som ett ständigt brus så fort jag lägger huvudet på kudden. Det kanske är dags att prova meditation? Jag åkte in till stan vid tio i tron om att jag skulle klippa mig men det blev något missförstånd för det visade sig vara fredag förmiddag vi hade bokat (jag är ganska säker på att hon sa ”i morgon” när jag ringde igår men kanske hörde jag fel). Så jag får åka in morgon igen.

I stället satte jag mig på Nostra i dryg en timme och skrev på mitt CV, innan jag blev uppplockad av min kusin Sophia med familj. De skulle till IKEA och jag… eh ja, jag hade inget bättre för mig och kunde lika gärna passa på att prova lite sängar (funderar på att köpa en ny). Vi åt lunch först och sedan köpte vi roliga saker som till exempel förvaringslådor i plast. Desto roligare var det att spontant roffa åt mig en cool och snygg högtalare. Jag har behövt en sådan i en evighet men varit för snål för att unna mig det. Nu kunde jag inte stå emot mina ytliga begär när den lockande viskade ”köp mig…. kööööp miiiig”. Min nya tekniska leksak står där i hyllan och ger ifrån sig ljudet av 90-talspop, as we speak. Jag är så himla nöjd. Värd varenda krona.

Jag vet att farmor och farfar uppskattar musik också så de får vara med på ett hörn. Mest för att jag inte riktigt vet vad jag ska göra av deras foto. Det kom lite kylig luft när en Westlife-låt spelades men det var nog från farfars ande som väl hellre vill lyssna på Billie Holiday eller Chet Baker.

Den är nästan som en snygg och funktionell dekoration. Precis i linje med mina inredningspreferenser.

Här hittar du högtalaren!

0 kommentarer

  • Martina

    Jag har alltid sovit dåligt och kör med sömntabletter sedan några år tillbaka. För ca 1 månad sedan köpte jag ett tyngdtäck och det är helt ——- fantastiskt! Händer ofta att jag kommer ned i djupsömn och valbar pigg! Kan verkligen tipsa om det! Enda jobbiga är att bädda rent….

  • christinesstories

    Jag googlade det nu. Sådant täcke hade man ju i princip förr, fast då var det väl talg i eller något sådant? Tack för tipset i alla fall och vad bra att det haft en sådan positiv effekt på din sömnkvalitet 😊 Får kolla upp det! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.