Home Sweet Home

Mitt hem till försäljning

Nu händer det grejer hörni! Efter mycket bök och stök ligger äntligen min lägenhet ute på marknaden. Det är lite märkligt att se sitt (forna) hem sådär till allmän beskådan och försäljning, men det har varit dags länge att avsluta det kapitlet. Nu får någon annan ta sig an denna mysiga etta. Ett perfekt första hem för en naiv och bekymmersfri 19-åring att dansa naken (för det finns ingen insyn alls), hålla i födelsedagsfester, sola genom köksfönstret och gråta över idiotkillar. Precis som jag gjort.

Alla bilderna i den här inlägget är tagna av mäklarfotografen. Styling by me (bortsett från några detaljer som stylisten flyttade på eller bytte ut). Lite synd att jag inte tog bort den där tvättsvampen under handfatet bara, men jag är så nöjd över att de lyckades fånga förmiddagssolen genom fönstren som vätter mot öst.

Annonsen med fler bilder hittar du på fastighetsbyrån.se. Det är såklart inget samarbete det här, bäst att klargöra sådant min lilla blogg till trots. Däremot är bilden på solnedgången en av mina som jag skickade till mäklaren. Den är som moset på korven och strösslet på mjukglassen. Kvällsutsikten från köket är verkligen det bästa med hela lägenheten. Jag sms:ade mäklaren innan som berättade att fem personer hittills bokat sig in på visningen. Hoppas att någon/alla budar på den!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.