Vardagslyx

Me, Myself and I

 

Vissa kvällar är det skönt att bara vara hemma ensam utan några planer efter jobbet. En stund lugn och ro för sig själv. Just nu sitter jag i sängen och myser. Läser bloggar, lyssnar på Neil Young och knaprar på lite snacks och ost. Sådana stunder är balsam för själen.

 

Vad brukar ni göra när ni får en stund för er själva?

 

 
0

0 kommentarer

 • christin

  Sånt är så himla viktigt. Jag älskar att vara själva för en kväll eller två, tror många människor underskattar det. Då njuter man mer av de stunder man faktiskt är iväg och jäktar 😊

 • Jasmine

  Läsa en riktigt spännande bok under ett varmt och fluffigt täcke. Hehe, nåväl, inte under..Boken och huvudet får ju gärna vara över;-) Blir inte så mycket av den varan eftersom svenska böcker är sällsynta saker här i Italien och nu mer än någonsin vill jag läsa på mitt modersmål!:D

 • amanda

  jag brukar ta en härlig promenad när jag får tid över, eller läsa en härlig tidning och dricka the! 😊 damernas värld och Elle är mina favoriter!

 • Christine

  Ja, modetidningar är härlig vardagslyx! Jag brukar köpa min favorittidning på fredagar och sätta mig i parken och läsa 😊

 • Christine

  Ja det har du så rätt i! Det är när jag haft en stressig dag eller varit iväg mestadelen av tiden som jag uppskattar att vara för mig själv 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.