C'est la vie

It’s getting hot in here, so take of all your clothes

 

Det ska bli 30 grader här på söndag. Crazy. Har jag någon läsare som ska till Paris i helgen?
 
 
Igår kväll bestämde jag mig för att titta på The Notebook. Det var ett tag sedan jag såg den nu och så klart grät jag floder. Det var som att en veckas gråt kom på en och samma gång, haha! Den filmen är ju så bra. Så fin.
 
Jag somnade för sent igår och vaknade därför för sent också. Nu vet jag inte om jag sovit för mycket eller bara är allmänt seg. Jag vet inte vad det är med mig men även om jag somnar sent och vaknar tidigt så kan jag inte somna tidigt sedan på kvällen. Hur trött jag än är. Hur som helst är det torsdag idag och helgen närmar sig. Det ska bli varmt här på lördag och söndag. Riktigt svettigt varmt. Var är havet och sjöarna när man behöver dem?
 
 
 
0

0 kommentarer

  • Ellinor

    En av många saker som jag gillar med Paris är den långa och milda hösten. Här är det redan höst "på riktigt", dvs. riktig kyliga morgnar och kalla dagar även om solen är framme. Jag gillar det förvisso, men det är inte helt fel att njuta av den vackra höstnaturen i behagliga 20-25 grader heller 😉 Kram

  • Boel i Sydney

    30C later harligt, men det maste vara jobbigt nar det inte finns varken en sjo eller ett hav i narheten sa man kan svalka sig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.