C'est la vie

Marshall Headphones

IMG_7611 IMG_7613 IMG_7612

Ni minns kanske att jag efterlyste tips på hörlurar för ett tag sedan? Jag var riktigt sugen på ett par från Urbanears men efter att två av er läsare skrev att de inte satt skönt så ångrade jag mig. I stället fick det bli ett par Marshall. Jag är nöjd hittills men det känns som att alla sådana här ”on ear”-hörlurar så småningom känns lite jobbiga att ha på. De är i alla fall bra att ha nu för jag bor ovanpå en bar så det är ett jäkla väsen på kvällarna. Annars hade jag inte kunnat se på film eller annat ostört.

Nu är det måndag igen och jag ska strax kila till kontoret. Jag vet inte riktigt vad som händer idag på jobbet. Det vet man aldrig här, men det är lite det som är tjusningen. Ingen dag är den andra lik. Förresten så fick jag ett ryck igår och ändrade om i headern. Min kompis Ina föreslog (kanske lite halvt på skoj?) att jag skulle lägga till ”Cape Town Edition” efter Christine’s Stories. Vad tycker ni? Jag är väl inte supernöjd med bilden på mig för den togs mitt på dagen så ljuset var helt åt skogen, men det kändes inte helt relevant med bilder från Malmö. Jag får ha den här tills jag kan få någon att ta en bild i ett bättre ljus.

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.