Things I like

Man får testa nya saker ibland

Igår kväll tog jag det lugnt och gottade mig med kakor och Orangina. När vi var vid la Defanse och handlade igår så försökte jag hitta dessa. De fanns på Monop på stationen, men var alldeles för dyra(3,50 Euro är det inte värt) där, så jag fick ta de här istället. De har ju ett ganska stor utbud av kakor och i Frankrike och som Nathalie sa… "man får ju testa nya saker också". 😉 Men de var riktigt goda! Mörk choklad och pisagenötter. Mums! Krängde halva kartongen igår medans jag tittade på säsongsavslutningen av The Hills. Lauren ska sluta och Kristen Cavallari ska börja i serien. Ni vet bitchen från Laguna Beach? Jisses… quelle drama!

Idag ska jag träffa denna tjejen. Vi ska fika vid Seine och sen se tennisen. Det ska bli riktigt trevligt! 🙂

Nu en snabb frukost och sen ska jag dra in till St Michel.
Bisous!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.