Fun stuff

Tennis i regnet och jordgubbar vid Seine


Halv tolv idag mötte jag upp med Therese. En urgullig och trevlig tjej. Vi köpte med oss varsin baguette från Subway och satte oss vid Seine.


Hon hade dessutom med sig jordgubbar och körsbär. Mums!

När det blev för blåsigt och kallt så vandrade vi först efter jakt på ett café att sätta oss på och ta en kaffe. När vi väl hittade ett som verkade bra så fick vi ingen service. Sjukt dåligt! Så vi gick därifrån. Köpte med mig en kaffe och croissent istället.


Så satte vi oss utanför Hôtel de ville där de visade tennismatchen(French open) på storbildsskärm. Även några av hennes trevliga vänner var där så vi satt tillsammans med dem. Där var en jäkla massa folk kan jag säga. Tyvärr var vi ganska underbemannade på den svenska hejarklacksidan. Majoriteten var schweizare och fransmän, haha!


Solen tittade fram medans vi satt där och väntade på att matchen skulle börja, och då var det riktigt skönt och mysigt.


Sen kom regnet och efter ett tag så kände jag att det inte riktigt var värt att sitta där och bli kall och blöt, är ju inget inbitet tennisfreak. Höhö. Så jag åkte hem. Men han förlorade ju ändå tyvärr… Men han kämpade bra så han är väl värd en eloge för det.

Tack för idag Therese, och tack för jordgubbarna och körsbär! Nästa gång bjuder jag. Jag får komma till Versaille någon dag så kan du visa mig den fina parken. 😉

Familjen var inte här när jag kom hem, så jag undrar om de äter middag ute och jag ska fixa något eget. Hmm. Ska iafl ta en dusch nu och sen bara slappa. Kanske ta igen lite Grey’s Anatomy? Har inte sett det på typ 2 månader nu.
I morgon blir det jobb igen och tidig uppstigning. Seeegt. 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.