C'est la vie

Dagens i-landsproblem?


Jag saknar min blommiga JC-blus och min svarta Lindex-kofta…

En sten har lättats från mitt hjärta. Efter typ femtioelva samtal(okej kanske inte riktigt så många), ett sms och ett mail, så fick jag äntligen tag på Elisabeth. Hon hade varit bortrest men ringde upp mig nu ikväll. Hon har ju förvarat en väska åt mig medans jag var i Sverige och såklart vill jag ha tillbaka alla mina kläder och grejer så snart som möjligt. Samt tofflorna innan jag fryser ihjäl om fossingarna pga det kalla golvet här i mitt rum.

Nej, det har ju inte varit the end of the world. Eller jo lite faktiskt. 😛 Jag tog nämligen bara med mig 3 par strumpor(fråga mig inte varför…) hit och de är alla smutsiga nu och det blir jobbigt att tvätta dem för hand var tredje dag. Haha! Sen har jag en massa andra grejer där som jag behöver. Har ingen bodylotion och jag lämnade grejer i Sverige för att jag hade det i den väskan. Jobbiiigt.

Hmm. Dagens i-landsproblem? Ska iafl hämta väskan på tisdag. Can’t wait! Har dessutom glömt bort lite vad jag lämnade kvar här, det var ju faktiskt nästan en månad sen jag lämnade det där. Blir lite som julafton… fast med gamla kläder. Som jag själv köpt.
Ja okej, det blir inte riktigt som julafton. Men roligt ska det bli!

0

0 kommentarer

 • HannahSthlm

  Vad söt du är..smårler lite när jag läser:)!
  Det där känns igen. Jag fastnar verkligen vid en del kläder och har jag dem inte,som under mina veckor i Thailand så var det nästan som julafton att återse de gamla trasorna..nåja..inte riktigt traor..men MYSKLÄDER! Vissa ÄR inte UTBYTBARA!

  Kramar.

 • Christine i Paris

  B: Nej jag får nog göra det, haha! 😉

  Du menar kanske den korta med volanger? Från H&M? Den köpte jag för typ två år sedan så den finns inte kvar. Men det finns säkert andra liknande nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.