C'est la vie

Faire le ménage

God förmiddag! Nej jag kan inte direkt säga god morgon eftersom jag varit igång redan sedan halv åtta.
Det tog ett tag att få liv i Leo idag, han är lite trotsig vissa mornar. Låtsas som att han inte kan vakna och så. Man tar upp honom och då kryper han ihop i fosterställning och håller fast armarna så man inte kan lyfta upp honom. Man får ha tålamod med de små men ibland vill jag bara skrika "Arreteeeeer!!!"  till honom, haha! Men han är så snäll ändå… ingen bortskämd brat iafl och bara man säger till på skarpen så skärper han sig.

Nu har jag städat pojkarnas rum och ska ta mitt egna medans jag ändå är igång. Får se vad jag gör sen men jag behöver tvätta så jag ska nog passa på att göra det med. Lika bra att fixa allt tråkigt när man väl börjat med allt det andra. I eftermiddag åker jag kanske iväg en sväng. Eller tar en långpromenad. Det är fint väder här idag!

Btw, jag trivs så otroligt bra här. De är så himla snälla de jag bor hos. Inga stora krav eller förväntningar att man ska göra allt perfekt. Och man får direktiv i allt så man vet exakt vad som är ens uppgifter. Så det inte blir några missförstånd.
Och Evelyne är så glad och trevlig alltid. Hon är en sån där typisk fransk kvinna med fina kläder och höga snygga skor. Väldigt sofistikerad och alltid chict klädd i dyra designerkläder. Men ändå ödmjuk och laid back:-)

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.