C'est la vie

Make us proud Zlatan!


Dagens lunch, god sushi från Sushi West.

Är det bara för mig som nya blogg.se-verklyget är segt? Eller är det datorn kanske.. Kul med ny design och nytt verktyg, med det tar ett tag att vänja sig. Vad tycker ni andra blogg.se:are?

Jag sitter hemma i min soffa och kollar på Sverige-England. Jag skulle till en pub och kolla egentligen men när jag väl ätit middag var jag så trött och klockan var för mycket. Så jag sitter här i soffan och hejar för mig själv, haha. Christophe var dock tydligen snart på väg hem.

Nu gäller det! De har haft några chanser, hoppas nu bara de kör på och inte fegar mer. Förlorar vi detta är det kört. Jag är sjukt nervös! Kollar ni?

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.