Things I like

À la campagne

Jag håller på att äta frukost för snart ska vi ta metron bort till Porte Maillot för att möta upp med Francois. Sen ska vi köra ut till ”la campagne”, alltså ut till landsbyggden. Det blir relaxing, tennisspelande, läsning och mat med goda vänner hela söndagen. Det ska bli skönt att får lite frisk luft i lungorna. Dessutom är det blå himmel (äntligen!) så jag hoppas få bättra på min non-existing solbränna.

Vi hörs ikväll eller i morgon!

 
0

0 kommentarer

  • Sophie

    Ja jag brukar också få Sverigelängtan när jag läser visa bilder, fick lite sol och sommarkänsla denna gg så jag är happy. Nu har jag dock lämnat den svenska sommaren och hänger i Kina. Happy Sunday!

  • Sofia

    Lät som en riktigt bra helgplan det där! Hade gärna haft någon att spela tennis med här nere men såna sporter klassas som ursnobbigt så det kryllar inte av folk att spela med tyvärr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.