Lurad av en godisautomat

Haha, är det inte kul när man pratar med andra som är fulla? Jag tycker det är sjukt roligt! Sophia och Carina(som jag missar i Malmö hela tiden!! *snyft*) skriver kärleksförklaringar till mig på Skype och har ringt 10 gånger nu och antingen skrikit, ”heeeeej!!!”, eller lagt på i örat på mig. Somebody’s gonna have a hangover tomorrow… ;-P

Nej men åhhh, jag önskar att jag hade varit där! De är förmodligen på väg ut nu… jag fick inte så bra info från dem. Tror de var för onyktra för att ens veta om klockan är ett på natten eller ett på dagen. *höhö*


Emilie fick med både mig och efterätten. 😉

Kom hem för ett tag sedan från bion(kommer ett inlägg om filmen imorn!). Vi gick och åt pizza innan och så delade vi på en pannacotta till efterätt. Men jag måste faktiskt säga att min är godare än den var. 😉

På vägen hem var jag supertörstig så jag gick till en automat på perrongen och skulle köpa en flaska Agram… men när jag lägger i pengarna så kommer det upp en text, ”Merci!”, sen får jag ingen flaska! WTF!
Lurad! Som syrran skulle säga… Jävla skitmaskiner! Någon jävlas med mig däruppe. Denna dagen har bara varit ett enda stort irritationsmoment. Jag älskar Paris, men vissa dagar spyr jag på denna ineffektiva, långsamma och arroganta mentalitet. Skulle handla på Monop, 6-7 stycken i kö. EN i kassan, slowmotion-takt. En sengångare rör sig snabbade än de som jobbar i kassan här.

Skulle lämna tillbaka en sak på H&M.
”Ni har samma policy här som resten av välden väl?”
”Ja”
”Då borde det inte vara några problem att lämna tillbaka eftersom man får göra det i Sverige”
”Nej det får man inte”.
Jo för det vet ju du din korkade otillmötesgående tönt!

Gaaaah! (läs: frustrerad)

Nä nu går jag och lägger mig och tänker på allt det roliga jag gjort idag istället. För det var inte all bad. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen