C'est la vie

Congrats my child!

Idag fyller mitt barn år. Hela 23 vintrar har jag känt henne. Fast de första vintrarna var vi för små för att förstå hur roligt vi kunde ha ihop. Och de första åren efter bebis-tiden, så tyckte jag bara att hon var jobbigt. Hon sprang alltid och skvallrade på oss äldre kusiner och vi tyckte hon var sååå bortskämd. Vilket hon var. Jobbig jävel med andra ord.

Fast med tiden så liksom fattade jag att vi kunde ju ha riktigt roligt tillsammans. Ni anar inte så kul vi haft det genom åren. Allt från dansa till Moviestar i farmors kjolar till supa sig fulla ute på Fejan. Från små osäkra skitar som hade noll koll till två smarta tjejer som har (nästan) full koll.
Vi har gjort så mycket ihop så skulle jag skriva allt så skulle det ta en timme. Men det är en jävla massa, så har det hållt på i sådär 15 år nu. Och så kommer det fortsätta tills vi är gråhåriga och rynkiga.

Så mitt älskade child, relativa, systra mi, kusin, bästa vän.

Stort grattis på födelsedagen! Jag önskar att jag kunnat vara där och fira dig, men vi ses ju snart.
Bisous!

Nu ska jag åka och möta Emilie, tjingeling!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.