C'est la vie

Kan du göra fina bloggdesigner?

Någon som vill hjälpa mig göra en design till bloggen?! Min layout kan möjligtvis vara den fulaste och tråkigaste i hela bloggsfären, och jag är usel på att fixa till headers och sådant skit. Försökte en gång och då försvann min profilbild.
Så pleeeease help me!

Intresserad av att hjälpa en stackars hjälplös oduglig kvinna utan stora dartorkunskaper?
Skriv isfl en kommentar här och lämna er mailadress! Berätta gärna om ni gjort någon annan layout! Vill att den ska spegla mig och är inte intresserad av något rosa flufffluff med prinsesskronor och hjärtan. Bilder(skickar till dig!), svart, grått, vitt, lila, snyggt och stilrent. Men ändå lite ”edge och unikt”. Någonting som reflekterar bloggen bra.

Som tack för hjälpen så skickar jag en julklapp till er när jag kommer hem till Sverige(för dyrt att skicka härifrån och risken finns att det inte kommer fram), någonting fint från Paris. 🙂

0 kommentarer

  • Lollo

    jag kan försöka göra en åt dig men hinner inte idag, och du, jag lovar att inte byta blogg igen, är alldeles för jobbigt, trivs jättebra på blogg.se nu =) kram på dig!

  • frida

    hejsan! har småläst din blogg ett tag nu, längtar tillbaka till paris så man blir lite nostalgisk av att läsa sånt här ;D skulle gärna hjälpa dig med din blogg om du vill, kolla in min så får du se lite exempel!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.