Movies & TV

New Moon

Igår kväll såg jag ju New Moon. Emilie hade inte ens sett första filmen, haha!
Jag gillade den absolut, mer spännande än den första och mer ”action”. Sånt gillar jag. Men jag måste säga att jag gillade Twilight mer. Den var mer magisk på något sätt. Och Edward var snyggare, haha! Här såg han ut som ett lidande lik mestadels. Bäst var ju när Jacob tog av sin tröja och hela salongen utropade ”ooooh!”, följt av ett hysteriskt fnittrande åt varandra. Jag och Emilie kunde inte sluta skratta! 😛

Men gillar ni Twilight, så gillar ni denna. Och det fick en ju att inse att man bara måste hitta en kille som säger:

”I don’t want to live in a world were you don’t exist”

Vem vill inte ha en sådan kärlek liksom?! 😉

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.