C'est la vie

Ljuset i mörkret


Myyys!

Jag och Sandra har bänkat oss hemma hos Stina och Tobbe ikväll. Det blev tacos till middag och sen började vi kolla på filmen Kommissarie Späck, vilket är en parodi på Beck. Haha, helt SJUK film! Någon som sett den? Nu har vi dock pausat för Hollywoodfruarna. Ett måste 🙂
Så himla mysigt såhär en vanlig måndag. Jag hade inte pallat hösten om det inte vore för mina nära och kära som gör mig så glad. Fina är vad de är 🙂

Sen ska jag hem och skypa lite med Christophe. Förhoppningsvis får jag en bättre natt! Kanske tar jag en sån där Donormyl… sömntabletterl jag köpt receptfritt i Frankrike, haha! Fast sist funkade det inte. Jäkla typiskt liksom.
Någon som har tips på hur man somnar lättare?

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.