Paris

Frågor om Paris?

Jag måste börja med att säga att jag verkligen är USEL på att kolla min andra mail. Eller ja, min privata mail(har två eftersom att den andra innehåller mitt efternamn, det är ganska ovanligt med så vill helst hålla det från bloggen). Jag såg precis att ni är några som mailat. Så förlåt för att jag inte svarat! Ni måste tro att jag är en dryg jävel som skiter i att svara på mail, haha! Så är inte fallet 😉 Jag lovar att checka mailen oftare och ska nu svara er som mailat!

Jag har fått ganska mycket frågor från olika håll om Paris, både i mail och kommentarer, så jag tänkte om det är någon annan som har frågor om Paris? En enkel fråga eller kanske ett önskemål om någonting jag ska skriva om. Tips på något speciellt..? Kanske vill ni ha en liten boende-guide?

Fråga på så ser jag om jag kan svara! Det är enklare att komma ihåg om det är under ett inlägg. Så minns även jag med mitt guldfiskminne 🙂

0 kommentarer

 • Christine

  Tack vad snällt sagt Maria! Ja de flesta är det jag som tagit, med untantag av några få samt de som är på mig själv då 😉
  Btw, jag har precis mailat dig på FB!

 • Penny

  Hur flyttar man till Paris? Vad ska man tänka på? Hur ska man förbereda sig? Tips? Min plan är att åka dit & plugga franska & på så vis få bostad ordnad via skolan, plus att kunna ta csn för uppehället. Sedan har jag tänkt försöka stanna kvar, och det vet jag inte riktigt hur det ska gå till…

 • sara

  precis! såna där kan man ju va utan då..
  jag haren "vän" som bytte bort mig för en annan för längesen, jag var bara för snäll för o bryta upp liksom. man kan ju inte behandla en hur som helst o vara på den andras villkor hela tiden. men hon förstår fortf inte vad hon gjort för fel!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.