Outfits

Lite franskt, lite svenskt och lite danskt

Gårdagens outfit. Skönt att kunna dra iväg på kvällen i bara sandaler. Då är det väl sommar om något? 🙂
Tröjan jag har på bilden är en urgammal av märket Sinequanone. Det fanns en sådan butik i Malmö för länge sen. Tror den är köpt för ca 5-6 år sedan och jag har tänkt göra mig av med den jättemånga gånger. Men ångrat mig. Och glad är jag för det! Den funkar fortfarande. Och det roliga är att den butiken finns i Frankrike. Fortfarande. De har inte riktigt min typ av kläder där dock.


I övrigt hade jag igår tights, Gina Tricot. Tight svart klänning, H&M. Sandaler, Din Sko, väska La Redoute. Skärp, Twilfit. Armband från Pilgrim och Gina Tricot. Även ett par örhängen som inte syns på bild.

En salig blandning av fransk, svensk och dansk mainstreamdesign. 😉

Nu har jag varit duktig och skrivit klart mitt CV på franska. Inte helt lätt kan jag lova er! Säkert 20 000 felstavningar men shit the same. Ska belöna mig med lite lunch och sol. Behöver lite energi och en dos D-vitamin. 🙂
Efter det måste jag packa klart… hinner inte med det i morgon.
Ikväll blir det fika med Nathalie. Trevligt!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.