Shopping

Les soldes


New Look


Mango

Idag började rean i Paris. Så bittert att missa det med en dag. Dessutom hade de redan i början av veckan hängt upp allting så man såg allting man spanat efter hela hösten och vintern. VÄLDIGT mycket kan jag lova er. Så om ni ska till Paris inom den närmsta månaden så checka in det vettja! Den håller på till mitten på februari.
Jag kanske inte hade tagit mig ut en fredag eftermiddag, men en tisdag klockan tio hade man kunnat titta lugnt och fynda finfina grejer.

Här är det fortfarande rea. Både MQ och Monki har börjat med 70-75 %. Det gillas! Kanske köper jag något billigt skit i morgon som tröst. För att lindra min ”kommatillbakatillvardagen-ångest”. Såg en fin skjorta som jag spanat på innan. Kostade nu 50 kr. Överkomligt. Haha, nu sitter pappa och Ewa där framför skärmen och skakar på huvudet och undrar när jag ska börja betala av alla skulder till dem…

Men vad fasen. Jag har inte shoppat på flera månader! Typ. Och rea är bättre än fullpris. Säger vi.

Har ni tips på någon bra rea? På nätet eller i butik?

0

0 kommentarer

  • Malin

    Det går bra! 1/4 avklarad nu 😊 rätt skönt att läsa på distans och slippa ta sig iväg för att gå på föreläsningar.. Hur går det själv? Någon tips om rea har jag tyvärr inte. Tänkte däremot ta mig
    Mot Malmö nästa vecka för att se om man hittar ngt där. Huj! Dä får jag blogga som tusan nu! 😉

  • Camme

    Oj, det var inte dålig rea. märks att jag inte sprungit i stan på länge =P Du kan Btw köra på den som jag brukar köra med "se mig som en investering, när jag är färdigutbildad och har ett välbetalt jobb, då ska jag ta hand om er så väl när ni blir gamla å gråa" hähä

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.