Shopping

Le T-Shirt

 

 

Jag har hittat världens skönaste och snyggaste t-shirts. Så sköna och snygga så jag vill tipsa er om dem. De kommer från Monoprix, Frankrikes svar på Åhléns, och finns i flera olika färger. De är sådär härligt mjuka och har den bästa passformen man kan önska. Jag har tvättat dem flera gånger i 40 grader och sömmarna vrider sig inte alls. Så om ni inom en snar framtid ska åka till Paris (eller andra städer i Frankrike för den delen – Monoprix finns i hela landet!), tycker jag ni ska kolla in dem. Det är så jag önskar att jag hade köpt fler i andra färger.

 

Jag tog storlek 0 för jag tyckte de var ganska stora i storlekarna, vilket kan jämföras med XS. Var dock försiktiga med franska klädstorlekar då de allt som oftast snarare är små i storlekarna.

 

Här kan ni se dem online (tycker dock inte modellen gör dem rättvisa – de är snyggare irl)

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.