C'est la vie

Paris therapy

 

 

Jag hörde någonstans att Stockholm haft två soltimmar hittills i november. Malmö kan inte ligga långt efter. Jag minns inte ens när jag såg solen sist. Det är ju minst sagt deppigt med det här grå novembervädret. Det är så jag önskar att jag kunde jobba från sängen tills det blir vår, haha.

 

Som tur är har jag en spännande resa till Litauen nästa vecka att se fram emot. Även om det är för jobb så blir det skönt att komma bort fram vardagen och se något annat. 

 

En solig sensommar-bild från Paris kan säkert pigga upp oss som kämpar mot den där höstdeppen. Någon som ser var den är tagen? Obs, att googla adressen är fusk!

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.