Vardagslyx

All Tuesday nights should be like that

 

 

Jag ska tala om för er att jag hade minsann en himla trevlig tisdagskväll. Efter jobbet igår mötte jag upp Sofia vid Torvehallerne som ligger på Nørreport. Som vanligt blir det mycket gapskratt och roliga diskussioner när vi ses. Dessutom hamnade vi på en fransk vinbar. Så där stod vi helt plötsligt och pratade franska med ägaren samtidigt som vi sippade på ett glas Chablis och åt comté. Jag älskar sådana kvällar. Så himla trevligt. Det ger både energi och motivation i höstmörkret. Vi var överens om att vi snart måste gå tillbaka dit.

 

Efter ett par timmar tänkte jag ”nej nu måste klockan börja närma sig tio så jag får nog ta tåget till Malmö”. Det tar ju ändå drygt en timme för mig att komma hem. Då var klockan inte ens åtta! När den väl hunnit bli tio hade jag efter jobbet hunnit dricka två glas vin, sitta och snacka skit med en vän i 2,5 timme, åka tåg 40 minuter, buss 15 minuter, duscha och fixa en sen middag. Äntligen kan jag ha ett liv utanför kontoret. Jag älskar att jobba i Skandinavien!

 

Idag har jag jobbat lite senare och sitter as we speak på tåget hem till Malmö. Tanken är att dra till gymmet, men vi får dock se hur det går med det eftersom jag redan börjat bli hungrig och inte kommer vara där förrän om en dryg halvtimme. Att träna på kurrande mage är ingen hit.

 

En tidig middag (ja, enligt franska tider iafl) och ett avsnitt av Orange is the new black lockar mycket mer just nu.

 

 
0

0 kommentarer

  • Eva

    Ja Köpenhamn är en hit! Vinbarer, mikrobryggerier,inspirerande småaffärer, mysiga kaféer och bra restauranger och knepet är: Gå bortom Ströget! Alla stadsdelar har sin charm och sina guldkorn. Vi brukar bestämma oss för en stadsdel och så går vi bara där och upptäcker. I love!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.