Last reserves

Såhär såg min söndag ut i princip. Mat och vila. Jag har upptäckt hur gott kanelknäcke är tillsammans med avokado och keso, plus att jag lagade ännu en god fiskgryta. Mamma kom över en stund också för att fika och få hjälp med att betala sina räkningar, men igår kände jag mig så trött att jag var på väg att gå och lägga mig klockan halv sju på kvällen. Jag tror att jag drabbades av en lindrig version av social baksmälla, vilket nog tog vid efter att jag ätit middag med mina grannar och deras två vänner trots att jag egentligen kände att jag gick på mina sista reserver. De övriga två middagsgästerna var supertrevliga och ”easy-going”, men det tar ändå mycket social energi att umgås med andra. Jag är ju en ganska extrovert person som normalt vis får energi av att umgås med andra. Efter att jag blev utbränd märker jag dock av ett större behov av att vara ensam några kvällar i veckan och ladda batterierna. Annars är det som att hjärnan stänger av. Jag klarar då varken av att prata eller lyssna. Mitt jobb är oftast väldigt roligt men det tar väldigt mycket energi från mig.

Trots den enorma tröttheten igår lyckades jag hålla mig vaken till kvart över åtta, sen somnade jag nästan mitt i en mening medan jag läste min bok. Jag sov sedan tills klockan ringde 06.10 och tog mig upp efter 20 minuters snoozande. Ändå helt okej med tanke på att jag annars klickar på den där snooze-knappen femton gånger innan jag till slut orkar stiga upp. Det är trots allt ganska skönt att slippa stressa på morgonen och ha tid till att sitta ner för att äta frukost.

Jag längtar redan efter slutet på denna veckan. Inte för att jag inte vill vara på jobbet men för att jag har roliga saker att se fram emot när arbetsveckan börjar lida mot sitt slut och helgen tar vid. Så dessa dagar får gärna flyga förbi i ljusets hastighet. Till dess tänker jag minimera antalet sociala sammankomster där närmaste dagarna samt sysselsätta mig själv med träning, hemmafix och serietittande. Jag har fastnat för den något creepy serien ”You”. Någon som sett den? Jag tycker att den är så snyggt gjord.

0 reaktioner på ”Last reserves”

  1. Oh, jag har precis sett klart You. Så bra, men jag förundras över att jag faktist kan sympatisera med och hålla på en mördare!!! Bra manusförfattare där 😊 Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen