Beauty

Lång page?

Nu när jag jobbat hela helgen och dessutom inte slösat en massa pengar utan faktiskt sparat mig till en liten buffert, så ska jag unna mig lite lyx. Eftersom jag inte varit hos frisören sen i somras så tycker jag att jag förtjänar en klippning. Så det har jag bokat.

Mitt hår är bara torrt, tråkigt och livlöst så ett par centimeter får jag nog kapa av men jag vill inte klippa mig så kort igen som i somras. Däremot tänkte jag mig en längre page. Vad tror ni om det?
Scarlett Johansson hade en så fin frisyr på Oscarsgalan, men jag tänkte mig kanske ett mellanting av Nicole Ritchie’s och Scarlett Johansson’s längd.

Jag ska ta med båda bilderna till min frisör så får vi se vad det blir.

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.