C'est la vie

En lista om kärlek och förhållanden


Är du i ett förhållande?
I allra högsta grad
Har du kysst någon idag? Ja mest hela tiden…
När går gränsen vid otrohet? Vid en kyss.
Är du romantisk? Ja, fast Christophe är nog mer romantisk än jag.
Hur skulle du beskriva den perfekta pojkvännen? Rolig, smart, omtänksam, spontan, nyfiken, generös med komplimanger, öppen och glad.
Hur skulle du beskriva dig själv som flickvän? Omtänksam, självisk med småsaker osjälvisk med stora saker, generös, förstående, dramatisk, kärleksfull.
Vad är viktigt i ett förhållande? Att man har roligt ihop, kan kommunicera, ger varandra utrymme och respekterar varandra. Att man finns där i vått och torrt.
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? Jo det gör jag ibland. Men jag har svårt för att gråta öppet, det är bara min mamma, Sophia, syrran och Christophe jag kan gråta inför.
Har du lekt med någons känslor? När jag var yngre kanske, men inte med mening.

Hur många har du varit ihop med? Fem. Tre inte så seriösa och två seriösa.
Länge höll ditt längsta förhållande? 3,5 år.
Hur länge var ditt kortaste? 3 veckor.
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Jag är nog en förhållande-person men trivs som singel i kortare perioder.
Är du en bra flickvän? Ja det hoppas jag. Ingen är ju perfekt och det är lätt att göra misstag utan att man tänker på det. Men det handlar om att ge och ta och att kunna prata om saker..
Vem sov du senast bredvid (av det motsatta könet)? Christophe och hans snarkningar
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? Oj svårt, om jag inte minns fel så träffades de på landet genom min morbror. Jag tror mamma var runt 27 och pappa runt 24.
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn? Nej. Tatureringar är inte för mig. Alls.
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? Jag har mest dumpat, hehe. Men sist det tog slut gick mitt hjärta sönder i tusen bitar. Sen kom Christophe och lagade det igen 🙂
Hatar du ditt ex? Nej gud nej, han är en riktigt bra kille. Men vi växte ifrån varandra och förhållandet blev till slut för trasigt för att reparera.
Har du velat bli tillsammans med ditt ex igen? Jag ville det ett bra tag efter, det tog nog 7-8 månader innan jag var helt över honom. Nu har jag insett att det var det bästa som kunde hända. Vi ville inte samma saker. Jag ville gifta mig, det ville inte han. Jag ville ut och resa, han trivdes hemma.
Har du kvar någonting från dina gamla förhållande? Jadå, minnen och erfarenheter såklart.
När du vill ha någon, vad gör du? Hmm, jag gillar inte spel så jag visar nog tydligt vad jag känner.
Bästa raggningsrepliken? ”Ska vi hångla?” Nej jag har ingen raggningsreplik, ler och skrattar, det brukar funka.
Hur skulle den perfekta dejten se ut? Jag tycker nog att de flesta dejter med Christophe har varit ganska perfekta. Iafl i början när han skulle imponera, haha. Roligast är det om det är lite annorlunda och spontant.
Vem är den viktigaste personen av motsatt kön i ditt liv? Christophe, såklart. Och pappa självklart, men det var ju mer när man var yngre.
Om mannen i ditt liv skulle du vara otrogen, vad skulle du göra då? Det är svårt att veta. Det beror ju på vad det är. En kyss på fyllan är ju inte samma sak som ett förhållande vid sidan av. Oavsett vad skulle jag vilja veta om det. 
Vill du gifta dig? Varför/Varför inte? Ja! Och det vill han med. Som tur är.
Vill du ha barn? Ja, två stycken små mini-Chris/Chris. Om första graviditeten går smärtfritt.  
Blir du lätt kär? Nja, förälskad kan jag bli snabbt men inte kär. Fast med Christophe gick det fortare än jag var beredd på.
Vad faller du för? Utstrålning och ögonen. Eller det är det jag ser först. Jag faller nog för humor. Christophe får mig alltid att skratta. Sen faller jag för ärlighet, en fin insida och speciella egenheter. Som t ex Christophe har sina uttryck och ticks. Så söt.
Vad är det mest avtändande du vet? Svettdoft och långa tånaglar vad gäller kroppsligt. Sen är det otroligt avtändande med en kille som bara pratar om sig själv eller inte kan stå för det han tycker.
Hur viktigt är det att man har något gemensamt? Ja men det måste man ha. Grundvärderingar iafl. Sen är jag och Christophe väldigt lika med vissa saker och olika med andra. En balans är viktigt.
Har du fått ditt hjärta krossat? Ja.
Hur raggar du? Jag raggar inte, jag flörtar.
Har du en “utseendetyp” hos killar? Nej egentligen inte. Viktigast är insidan, det är den jag blir kär i. 
Vem var din första kärlek? Det kan ni läsa om här.
Vad tycker du om att ligga på första dejten? Man gör som man vill. Personligen tror jag det förstör magin lite.
Vad tycker du om one night stands? Nej, det är bara meningslöst.
Är kärlek allt i livet? Nästan. Men det finns annat som är viktigt med.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.