Vacation

La Plage

IMG_4497IMG_4478IMG_4472IMG_4471Jag har bränt hårbotten, så idag köpte jag mig en hatt. Jag får se om jag kan få någon att ta en bild på mig MED hatten i morgon. Här är i alla fall några bilder från eftermiddagens strandhäng. För att ni som sitter instängda på ett kontor den här veckan inte ska bli allt för bittra och avundsjuka, så kan jag avslöja att jag:

1, som sagt bränt hårbotten 2, fick två blåmärken när jag skulle upp från havet och en våg smällde in mig i stegen upp på bryggan 3, på väg ner flashade mina boobies när jag skulle försöka att graciöst simma ut i vattnet 4, svettats som en idiot hela dagen och på grund av det fått en massa finnar i ansiktet 5, fick leta i hundra år efter en taxi hem från stranden eftersom att bussarna och spårvagnen strejkat idag 6, som vanligt fått feta röda märken eftersom att jag får någon slags allergisk reaktion av myggbett. Same shit every year.

Men annars är livet ganska bra just nu. Det gäller att inte klaga när man är på en härlig semester i södra Frankrike.

För tillfället sitter jag på en mysig kvarterskrog inne i en gränd i Vieille Ville de Nice och har precis ätit middag. Efter det har jag siktet inställt på närmsta gelateria, hehe.

Vad händer i era liv? Tell me!

0

0 kommentarer

  • teruko

    Sitter mest och dreglar över dina fina foton kombinerat med lite sporadiskt sök efter lämplig bostad i Nice några veckor i höst… Har ju annars permanent semester och den senaste tiden har vädret varit riktigt drägligt faktiskt, så utomhusvistelse är att föredra. Två dagars paus från fotbolls-EM på TV gör att vi också samtalar med varandra om kvällarna just nu. Våra intressen för sportsändningar är nämligen helt åtskilda = mina finns inte 😉 Jo, en sak gillar jag: Tour de France som snart börjar. Ofta underbart filmat, känns som om man själv är ute och reser på vägarna i Frankrike. Rekommenderas!

  • Maria i Toulouse

    Fantastiska bilder! Medelhavet är något extra! Ska snart säga hejdå till familj och vänner i Sverige och återvända hem till det franska livet och fotbollsyran i Toulouse. 😉 Ha en fortsatt skön semester!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *