My Sweden

Kändis

 

 

Igår gick jag och Linda bort till Mälarpaviljongen och tog en kaffe. Vid bordet bredvid satt tydligen någon ny-kändis. Jag kände såklart inte igen honom. ”Du har varit borta från Sverige för länge”, sa hon och berättade han varit dansare i Let’s Dance och numera är domare i Talang. Eller något sådant. Äh, visa mig Björn Kjellman eller Lena Endre så ska ni få se på en starstruck Christine. För övrigt drömde jag att jag flög flygplan i natt och i sätet bakom mig satt Michael Bolton (?) i lång frilla. Det här med att stöta på c-kändisar i Stockholm sätter tydligen spår.

 

I eftermiddag lämnar jag storstan i två dagar och åker ut på landsbygden. Jag vet inte hur det blir med inlägg här, men jag kommer som sagt försöka uppdatera på Instagram. Apropå det så godkänner jag inte följare med privat konto som heter typ yhl123, utan profilbild och som inte lagt upp några bilder alls. Jag måste dra gränsen någonstans.

 

 

0

0 kommentarer

  • Emelie

    Haha, ja, själv kan jag inte påstå att jag har koll på några tv-program-domare eller sådant… Så du ska nog tänka dig som äkta svensk ändå, hoho!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.