Paris

Månadens resenär

 

 

Jag fick äran att bli Månadens ResenärTravellinks reseblogg den här månaden. Otroligt kul att bli tillfrågad måste jag säga. Särskilt då de som driver bloggen är så trevliga och professionella. Ni borde verkligen kolla in deras blogg där de skriver om intressanta resemål, tipsar om restauranger och dessutom intervjuar andra intressanta personer som bor utomlands eller spenderar mycket tid på resande fot. Till skillnad från många andra resebloggar känns denna väldigt okonstlad och välarbetad (och nej, jag får inte betalt för att skriva det här)

 

Här kan ni läsa intervjun och får dessutom några tips från mig om vad man kan göra under en weekend i Paris.

 

 

Jag är ju i Sverige på semester nu, men har några Paris-inlägg som kommer komma sporadiskt denna och nästa vecka. Om ni nu tröttnar på bilder på blåbärspajer, Stockholmsmiljö och mina euforiska ”jag-älskar-svenska-sommaren”-inlägg

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.