Paris

Meanwhile in Paris

 

 

Sverige i all ära, men jag tycker vi tar en paus från det och åker tillbaka till Paris. Mellan Bourse och Louvren ligger en liten trädgårdsoas mitt i storstadspulsen – nämligen Jardin du Palais-Royale. Där sitter jag ibland och filosoferar samt blickar ut över mina vackra ägor. I wish. Nej, det är inte min trädgård, utan tillhörde på 1600-talet Cardinal Richelieus. Där fanns det nog gott om kurragömma-ställen. Det fungerar lika bra som lunchställe och dit går jag och mina kollegor gärna för en timmes paus för det känns nästan som att man inte alls befinner sig i en miljonstad. Alla storstadsljuden liksom dämpas av de pampiga byggnaderna som omringar parken.

 

Runtom i gångarna ligger dessutom flera lyxiga butiker, bland annat svenska Acne. Som ju då inte är värt att handla på i Frankrike eftersom det är ännu dyrare än det redan är i Sverige. 

 

 

0

0 kommentarer

  • Bella

    Hoppas du har det bra i Sverige! Själv kommer det nog inte bli något sverige alls för mig i år 😟 Palais Royale är såå mysigt, gillar verkligen Marc Jacobs butiken där. Grym personal som gör allt för att du som kund ska trivas!

  • Sofia

    Acne, och ja alla andra svenska designermärken, är mycket dyrare här i Berlin också. Men då kan man ha en bra ursäkt att köpa på sig dem när man är på besök i Sverige 😉

  • Jenny

    Ja, jag älskar den lilla oasen. Tar med alla jag är i Parran med dit. Älskar också pelarna framför parken. Det var ju faktiskt min header innan. Mig på en sådan pelare. Underbart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.