Vardagslyx

Kaffe-sponsring, tack!

Jag har insett hur bra det är med Nespressos koffeinfria kaffe för då kan jag njuta av en cappuccino (usch vad det lät pretentiöst?) på kvällen utan att ligga vaken halva natten. Efter otaliga försök att hitta billigare alternativ till koffeinfria kaffekapslar så har jag gett upp och insett att jag får betala lite mer om jag inte ska förgifta mig mer än jag redan gör med koffein. Jag höll mig i fem dagar utan den varan för övrigt. Idag kunde jag inte värja mig när det doftade nybryggt kaffe i personalrummet. Däremot försöker jag hålla mig till en kopp på förmiddagen och eventuellt det koffeinfria alternativet på eftermiddagen. Sådär ja, då fick jag in ”kaffe” och ”koffein” femtioelva gånger i detta inlägg. Jag bara väntar på att Nespresso (lite mer strategisk SEO där ja) ska kontakta mig för att bli ambassadör för dem. Komsi komsi.

Jag åt tidig middag – för att vara jag då vill säga – så nu sitter jag här med en Instagram-vänlig smoothie bowl som ackompanjeras av två direktimporterade macarons och koffeinfria Nespressokaffe. Förlåter ni mig för att jag för en kort stund i mitt liv plötsligt uttrycker mig som en influencer? Skillnaden är väl att jag faktiskt ÄTER maten också. Jag lovar att jag är samma gamla Christine som vanligt och inte kommer förvandlas till en vandrande reklampelare för Daniel Wellington. Jag är bara ute efter sponsring från Nespresso. Lovar att dela med mig om de nappar. Kolla på detta förresten. Nästan ett lite läskigt sammanträffande med tanke på mitt inlägg!?

Viaplay har släppt 14:e säsongen av Grey’s Anatomy så det ska jag gotta mig med nu. Hösten är räddad!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.