Paris

Saturday market

Idag är det ungefär lika härligt väder här i Malmö som det var i lördags i Paris. Innan jag åkte hem till Svea gick jag och Sophie ut en timme för några ärenden samt ett besök på den lokala marknaden. Det är nästan lite standard på lördagar i Paris att gå till kvarterets frukt- och gröntmarknad för att inhandla veckans färskvaror. Vare sig det är clementiner från Korsika, tomater från Provence, färgglada snittblommor, skogssvamp eller fisk från Atlantkusten så går det att hitta här. Det var faktiskt en av mina favoritaktiviteter under helgerna när jag bodde där. Dessa marknader finns i nästan alla Paris områden och arrondissement.

Jag hittade billiga fikon och gladde mig åt att få en sista dos av Paris som visade sig från sin bästa sida.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.