C'est la vie

Julklappar?

Julen närmar sig och det börjar bli dags att tänka på julklappar. Visst är det roligt att få presenter, det ska jag inte sticka under stolen med. Det är mest spänningen och själva paketet i sig. Men jag älskar att ge presenter. Att hitta det där som jag vet att personen velat ha länge, eller någonting som den inte alls förväntar sig att få. Och så inslagningen. Fina papper och girlanger. I år har jag dock inte råd att köpa det jag helst hade velat köpa eftersom min budget är på en studentnivå(det här med att att leva på csn… behöver jag säga igen hur mycket jag längtar efter min examen i juni? Jag vill TJÄNA pengar, inte låna dem!).

Ni mina läsare, som är så smarta och fantasifulla. Har ni tips på fina julklappar som inte kostar så mycket men som ändå har en fin tanke bakom sig?

0

0 kommentarer

 • Ellinor

  Något som är både uppskattat, användbart och billigt, är hemmagjort godis eller bakverk. Jag har någon gång gett bort exempelvis småkakor i en fin ask/förpackning, eller så gör man en kaka och köper dessutom alla ingredienser, vilka man sedan ger bort tillsammans med receptet.
  Beroende på vem du skall ge bort presenten till, så kan även fina fotografier vara uppskattade. Jag brukar alltid göra en kalender varje år där jag samlat foton på mig och mina syskon. Det är populärt hos morföräldrarna 😊
  En upplevelse är ett annat tips. Ge bort ett biobesök inkl. hemlagad middag innan eller liknande.

  Lycka till!

  Kram

 • Sofia

  Jag röstar också på hemmagjort, baka och gör godis och köp fina billiga burkar och lägg dem i. Eller slå in dem i påsar med vackra band. Annars finns det billiga och bra saker på de flesta organisationer som sysslar med välgörenhet eller liknande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.