C'est la vie

Omladdning

Jag har verkligen haft en skön helg, men kameran har inte åkt fram en enda gång tyvärr. Eller det är väl snarare bra antar jag. Det är ju när man har som trevligast som man glömmer bort att dokumentera det man gör.

Igår var en sådan där ”ladda om-dag”. Jag behöver verkligen umgås med folk som ger mig positiv energi just nu, och då var det perfekt att ta en fika med Isabelle. Jag tror vi båda behövde den stunden. Inte minst för att vi inte setts på länge. Igår kväll var jag på fest och det var en så trevlig kväll så jag till slut hade rýggvärk för att jag gått runt och minglat hela kvällen. Och alla hade så kul också. Det är verkligen roligt att träffa nya trevliga människor!

Nu ska jag steka lite blodpudding och sen ska jag försöka plugga. På fredag har jag min allra sista tenta. Så den ska jag se till att klara!

0 kommentarer

  • Carolina

    Mmm blodpudding! Ibland behöver man bara ladda om, det är så sant.

    Jag hoppas att din nästa resa blir enkel 😊. Precis samma här, "dududuudu" (väldigt bra imitation!) är ju väldigt trevligt när man är på väg dit, inte hem!

    Åh, det tycker jag du ska göra. Mer macarons till folket!

    Han trivs väldigt bra. Han var här i början av januari och då var det riktigt kallt så han förstår riktig kyla. Hoppas han överlever när det bryter ut på riktigt, haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.