Restaurants/Bars/Cafes in Paris

DANS L’ENDROIT PREFERÉ

I 17:e ligger Batignolles som är det stället där jag helst skulle vilja ha en lägenhet, om jag fick välja. En balkong med utsikt över Square des Batignolles vore en dröm. Men tills jag vinner 300 000 euro på Lotto så tar jag mina tillfällen att röra mig i området på andra sätt. Exempelvis genom att besöka restaurangen L’Endroit som är riktigt trevlig både för en lunch, middag eller ett glas vin i deras trevliga bar. Här sitter gamla och unga på uteserveringen till sena timmen varma sommarkvällar med livliga diskussioner som sysslesättning.

L’Endroit, 67 Place du Dr Félix Lobligeois. Enklast är att ta buss 66 som stannar precis vid parken. Även metrolinje 2 funkar och då går man av på Rome, men det blir längre att gå.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.