Things I like

Vad är väl en bal på slottet?


Lite skrynklig, haha.

Jag rensade lite bland kläder igår för att lägga upp grejer på Blocket och Tradera. Då hittade jag min gamla balklänning. Den är ljusgul med söta broderier på bröstet och sidorna. Den bar jag på studentbalen när jag var 19 år. Det kändes nästan lite nostalgiskt att ta på den och den passar lika bra nu som för 8 år sedan. Jag minns hur fin jag kände mig den kvällen med min guldiga aftonväska och mina superdyra guldsandaletter.

Jag tänkte faktiskt sälja den men nu blev jag osäker. Kanske skulle det kännas som att slänga ett minne. Troligtvis kommer jag inte använda den igen, men ändå tänker jag att jag någon gång kanske ska på bal igen eller på ett väldigt fint bröllop. Vad tycker ni, sälja eller behålla?

0 kommentarer

 • inspireme ?

  Sv: Tack så hemskt mycket! 😊 Blir så otroligt glad av kommentarer som dina. Och angående din klänning – behåll den! 😊 Tänk vilket kul minne att plocka fram också!

 • Ellinor

  Jag röstar för att behålla! Det är ett fint minne och det kan komma en dag då du ångrar dig. Även om den inte kommer att användas flitigt så är det roligt att ha den kvar. Jag har kvar min!
  Kram

 • Magdalena

  Jag hade nog behållt den. Vissa saker, kläder och prylar har så mycket minne i sig. Du kan ju ha den på bröllop i framtiden ja 😊. Jag har sparat en kofta jag hade på mig ofta i början när jag dejtade mitt ex 😊 Sjukt egentligen, men har sparat den bara därför att den får mig att minnas tillbaka på den underbara tiden 😊.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.