C'est la vie

J’ai mal et je suis fatigue

 

Sjuk och trött. Sammanlagt jobbar jag över tio timmar idag. Men jag behöver pengarna så jag står ut. Tills vidare.
På torsdag börjar föresten min skola. Janis ringde i förmiddags och var alldeles till sig för hon hade kommit på samma nivå som jag(hon går på samma skola) och trodde vi kommit i samma grupp. Det hade ju faktiskt varit kul, om vi hamnat i samma grupp. Men hon går kl 8.00 och jag 10.30. Typiskt. Funderar på att byta. Ångrade mig lite när jag hade valt den tiden. För jag har mer tid under dagen för eventuellt extrajobb och ledighet om jag går tidigare. Men å andra sidan så är det skönt att slippa ta sig upp kl halv sju och sen är det ju bara 3 dagar i veckan så de två andra dagarna kan jag jobba på förmiddagen. Sen vet jag ju ännu inte var jag kommer bo exakt så det kan ju hända att jag får en timmes pendlingstid. Not so fun.
Hmm, ska sova på saken men skolan börjar om 3 dagar så jag tvivlar på att jag kan byta. Kanske först ska se vad det är för människor i min grupp?
Nej ni, nu måste jag gå och hämta lilla S i skolan. Och hoppas på att han vill stanna inne och se en film så att jag kan halvt slumra till i soffan. 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.