C'est la vie

Jag ska sakna dig i morgon


Mon amour i Simrishamn för en vecka sedan.

Vi har myst till filmen La vie en rose ikväll. Eller jag har mest suttit på datorn, haha! Jag har så himla svårt för att titta på en hel film, kan inte koncentrera mig och blir rastlös. Bara när jag går på bio så kan jag se en film helt utan avbrott. Eller om jag inte har något som kan distrahera mig.

I morgon åker min fina pojkvän. Det kanske blir så att han tar tåget istället, pga två anledningar. Då åker han på onsdag istället. Jag hoppas ju såklart på det men det beror på om han kan hitta hyfsat billiga biljetter. Men det är ju bara en dag mer och sen kommer jag få somna ensam i flera veckor innan vi ses igen. Usch jag får ont i magen av att tänka på det. Från att ha spenderat nästan varje dag ihop i två månader till att inte ses alls på en månad. Fy fan. Jag mår illa.

Nu bränner tårarna bakom ögonen. Jag tror jag måste stänga ner och krama om honom lite innan jag börjar gråta.

0 kommentarer

 • Ruth Frida Marie

  Åh! Jag förstår precis känslan! Erwan var här i tre månader och åkte hem för en månad sedan…jag kan inte åka till frankrike förrän om en månad, det är så jävla jobbigt!

 • Karin

  Nämen, stackare! Det känns alltid värst första dagarna, sen kommer det bli lättare och lättare! försök bara att sysselsätta dig med annat dagarna efter så att tankarna skingras lite.

 • Robin

  Aww sweetie 😟 Det kommer säkert gå fortare än du tror! Du börjar väl skolan och sånt, och kommer ha massor att tänka på. Det kanske gör att det känns som om tiden går fortare.

 • Samantha

  ps. Gillar denna: "Missing someone gets easier everyday because even though you are one day further from the last time you saw them, you are one day closer to the next time you will"

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.