Stockholm

iPod


På franska, såklart. Har haft min franska mobil på franska med. Var lite svårt att hitta i början men man lär sig bra genom det!

Jag har suttit i ett par timmar nu med iTunes. Jag fick nämligen en iPod av en kompis precis innan jag åkte till Sverige. Det är en som han inte använt på ett tag. Han har en iPhone på 32 GB så han behövde inte denna. Jag ser det som ett lån, tycker inte om att få så dyra saker i present, bara sådär liksom. Men snällt va? Det är nog en ”äldre” modell, men för mig spelar det ingen roll. Den verkar funka skitbra!

Det tog ett tag och jag fick ringa syrran(som har en iPod) för att försöka få kläm på hur man la in låtarna. Inte lätt alltid med teknik, haha! 😛

Jag och Jannike har planerat för ikväll. Bokat buffé, valt kvällsoutfit och nu ligger hon och sover, haha! 😉 Charmen med att frilansa och jobba hemifrån antar jag, haha.
Ska iväg nu för ett par ärenden, samt till H&M och köpa hårspray och annat smått och viktigt. Vid tre ska jag möta Robin. Solen skiner i Stockholm idag, härligt! Ljusterapi med snön minst sagt.

Blir nog inte tid för något mer bloggande idag. Så vi hörs i morgon när jag kommit hem från kryssningen!

À bientôt!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.